Bart De Schutter: Voor al uw renovatieprojecten

Over Bart

Als kleine jongen was Bart steeds bij zijn grootvader, een meubelmaker, in het atelier te vinden.
De handigheid heeft hem altijd in het bloed gezeten.
Diverse-uitdagingen later en na het verbouwen van ons eigen gezellige huisje werd het dan ook de hoogste tijd voor zijn droomjob. Een job waarin hij zich naar hartenlust kan uitleven en zich helemaal kan vinden. Afbreken en terug opbouwen of simpelweg iets herstellen, extra's toevoegen, dit alles met telkens weer een verbluffend resultaat en daar doet hij het allemaal voor. Het was voor hem een droom om als zelfstandig aannemer in renovatie werken aan de slag te kunnen
Starten deden we met reclame op de broodzakken van onze lokale bakkers. Het idee hierachter was dat mensen alle dagen brood nodig hebben en dat broodzakken dus alle dagen bij u en mij op de tafel liggen. Een beetje aan het begin van de dagplanning want ontbijt of lunch zijn meestal de momenten bij uitstek waar mensen elkaar vinden voor het plannen van heel wat zaken.
Al snel kwamen er toffe reacties.
De start was gemaakt. Hoe vlotter de zaken liepen hoe meer de grootste zorgen begonnen af te zwakken. Tenslotte werd onze firma, Bart De Schutter, gekend. Tijdens evenementen toonden foto's van de werken die we tot dan toe hadden uitgevoerd. Onze klanten vonden het een tof idee dat hun renovaties mee deel uit maakte van onze fotomap.
Niet alleen grotere projecten zijn bij ons in goede handen, maar ook voor kleine herstellingen steken wij de handen uit de mouwen..
Kwaliteit, betrouwbaarheid en vriendelijkheid zijn in onze firma steunpilaren waarop wij nog verder willen bouwen.

 

images4    images3   images2